Krajalnica euro

W składach także w gospodarstwach domowych bardzo często zachodzi potrzeba pokrojenia czegoś w pewne, cienkie plastry. Wynika to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak sprowadza się, że krajalnica bywa wykorzystywana oraz do indywidualnych celów, na model do krojenia warzyw lub owoców, gdy musimy ich w formy cienkich plasterków.

W relacji od tego, co myślę kroić na krajalnicy, jest ona urządzona w profesjonalne ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane dane jest do krojenia pieczywa, co pozwoli łatwo "wgryźć się" w jego grupę i wprowadza równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmiany gdy chodzi o wędliny czy sery, zależy nam szczególnie na cienkich, równych plastrach, które kręci się sprawnie i bez świadomego wysiłku. Do ostatniego projekcie używamy krajalnicy z dobrą, a bardzo wymagającą krawędzią, która idealnie radzi sobie z konkretnymi, jak także daleko skomplikowanymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to prosta maszyna do krojenia, polecana zwłaszcza do lokali gastronomicznych a do sklepów. Jest zadawana przez producenta ze względu na domową dużą wytrzymałość i możliwość obsługi. Dzięki tym stronom każdy, po wstępnym szkoleniu z obszaru bezpieczeństwa i higieny pracy, może podejść do lekturze z krajalnicą i proponować naszym klientom wędliny lub sery pokrojone w precyzyjne plastry. Krajalnice silnych firm pozwolą na szybkie uporanie się z pokrojeniem dużej kwot wędlin czy serów, przy niewielkim wkładzie rzeczy oraz energii pracownika. Taka krajalnica w magazynie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki niegdyś wykorzystywano na krojenie towarów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy więc jest wymuszane na przykład w sukcesie szynek surowych, które jada się zdecydowanie w plasterkach grubości bibułki.